דיאנטל גל

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

24/09/2013 | 22:40 | מאת: שרון

שלום, האם קיים הבדל בין דיאנטל גל לשמן שקדים? עם מה מומלץ יותר להגיע לחדר לידה??

שלום רב, אלו הם 2 תכשירים שונים . השמן נועד לצורך עיסוי פרינאום בסוף הריון ולקראת לידה בחדר לידה.משתמשים בו לעיסוי חיצוני בלבד. בדיאנטל גל משתמשים במהלך לידה פעילה בחדר לידה, חומר שמיילדת מזריקה אותו לתוך הנרתיק. עלותו סביב 500 ש"ח. אנני יכולה להמליץ לך על תכשיר זה או אחר מכיוון והשפעתם אינה מוכחת באופן חד משמעי. בהצלחה,אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה