שבר בעצם הזנב ולידה

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

10/09/2013 | 22:12 | מאת: דנה

שלום רב, אני אמורה ללדת בעוד כשלושה חודשים ולפני מספר שנים נגרם לי שבר בעצם הזנב. הכאבים באזור בזמן ההריון כמובן גדולים יותר מאשר בזמן רגיל. רציתי לדעת האם יש מניעה מלידה רגילה עם שבר בעצם הזנב? האם ניתן לקבל אפידורל בלידה או שאסור בגלל השבר?

שלום רב, בדרך כלל אין מניעה ללידה וגינאלית , אך כמובן זה תלוי בסוג השבר. גם לא אמורה להיות בעיה בביצוע אפידורל, אלא אם כן היו פגיעות נוספות בעמוד השדרה. אני ממליצה לך בכל זאת להתייעץ עם אורתופד ולהביא ללידה סיכום מסודר בהצלחה אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה