לחץ בכליות

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

31/07/2013 | 02:32 | מאת: חן,

היום הרגשתי לחץ גדול בגב ועליתי למיון והרופא אומר שיש קצת לחץ בכליה הימנית ... האם זה מסוכן? יכול להחמיר? ולפני יומיים התנפחו לי קצת הרגליים כנראה בצקות ... זה שייך? זה מסוכן בכלל? תודה רבה הריון ראשון שבוע 22 4

שלום רב, לא כל כך מבינה למה הכוונה לחץ בכליות?? זאת אבחנה שלא קיימת במהלך ההיריון יכולים להיות מצבים שונים הקשורים בכליות, החל מבלתי מזיקים ועד לביות רציניות. במידה והכאבים ממשיכים תפני לרופא לצורך בירור. בצקות ברגליים יכולות להופיע מהמון סיבות: עמידה ממושכת, קיץ-טמפרטורות גבוהות, עלייה בלחץ דם ועוד הרבה סיבות. תנסי לנוח, לשכב על צד שמאל ולהר4ים רגליים בכל הזדמנות. בהצלחה,אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה