מצג פנים-מצח

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

11/08/2009 | 13:55 | מאת: יפית

שלום. הייתי אתמול בהערכת משקל. הכל תקין ב"ה הוא שקול 2.200 (זה תקין???) פרט לעובדה שהטכנאית אמרה שהעובר נמוך מאוד עם המצח והפנים כלפי מטה. זו גם הסיבה שהיא לא יכלה למדוד במדוייק את היקף הראש. קראתי שמצב זה מסובך ללידה. האם יש סיכוי שהוא ישנה את כיוון הראש ואם לא מה זה אומר? תודה

שלום יפית, לגבי המשקל, אין באפשרותי לענות לך האם המשקל תקין, מכיוון ואנני יודעת באיזה שבוע של הריון את. דבר שני, העובר אמור להיות עם הפנים כלפי מטה, המצג אכן יכול להשתנות, אך אני ממליצה לך לפנות לרופא נשים מטפל על מנת שיראה את הבדיקה ויוכל לתת לך את ההסבר במלא בהצלחה, אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה