שמן קיק

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

12/03/2013 | 16:27 | מאת: סי

  שלום רב,אני בת 37 ועוד יומיים מגיעה לתאריך משוער שלי. הריון ראשון לפני 14 שנה לכן זה כמעט כמו הריון ראשון. הרופא בדק אותי ומסר שאני 70% מחוקה וצוואר רך. הוא המליץ לי לקחת שמן קיק ולזרז כי בלידה הראשונה ילדתי ב42 2 עם פיטוצין ובלון/ירידה בדופק ומים מקוניילים...30 שעות של סבל. בקיצור הבקבוק שמן כאן ומרוב שקראתי באינטרנט כאן ובחול אני מבולבלת. האם זה באמת יכול לגרום לעובר למים מקוניילים?האם זה יכול להיות מסוכן? אני רועדת מפחד לעשות את זה ובצד שני -אני ממש ממש לא רוצה להגיע ליולדות ולבקש להוליד אותי שבוע הבא כפי שהרופא אמר לי לעשות. אני צריכה יעוץ מקצועי,אנא עזרו לי. תודה

שלום רב, שמן קיק , אכן שייך לשיטות טבעיות לזירוז לידה. אני לא חושבת שהוא יכול לגרום למים מקוניאליים לעובר מכיוון ולא ממש נספג, אלא גורם להקאות ושלשולים. אני באופן אישי, לא ממש בעדו, כי אני חושבת שזאת דרך מאוד לא נעימה להיכנס לתהליך לידה (אם בכלל, את מבינה שיעילותו לא ודאית), ראיתי יולדות שהשתמשו בו והקיאו את נשמתן כל הלידה. אני מבינה את הקושי שלך בלידה ראשונה, אך אני בעד לתת לטבע לעשות את שלו, אז הלידה זורמת בקלות יותר וגם אם תצטרכי זירוז בסוף עדיין זה אמור להיות קל יותר מלידה ראשונה .חוץ מזה יש דרכים יותר נעימות לנסות לזרז את הלידה, כגון יחסי מין, גירוי פטמות ועוד. בהצלחה ולידה קלה, אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה