ראש לא מבוסס באגן

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

09/02/2012 | 17:18 | מאת: שלי

שבוע 38 +2 הייתי היום אצל הרופא והוא אמר שהראש עדיין גבוה. האם יש סיבה לדאגה, היות ואמא שלי ילדה אותי בקיסרי כי לא התבססתי באגן עד לסוף שבוע 41. האם יש משהו שניתן לעשות ע"מ לעזור לראש להתבסס באגן? תודה מראש

שלום רב, דבר ראשון,לא ציינת באיזה מספר לידה מדובר, זה מידע חשוב. שנית, אין שום קשר בין מה שהיה לאמא שלך בלידה לבין הלידה שתהיה לך. אני חושבת שבשלב זה אין סיבה לדאגה, הראש עוד יכול להתבסס לקראת הלידה, ניתן לעשות תרגילים על כדור פיזיו, זה יכול לעזור בהתבססות הראש. בהצלחה,אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה