מודאגת!

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

19/06/2009 | 17:44 | מאת: אורי

שלום רב, רופא נשים עשה לי אולטרסאונד וראה שיש לי שני רחמים. שאלתי אותו מה זה אומר ומה הסיכונים הוא לא כל כך ענה לי. זה מדאיג אותי כי קראתי כתבות והחדשות לא כל כך מאירות. מה הסיכויים ליילד במצב כזה תינוק בריא ונורמלי? תודה...

שלום רב, אין בידי את המידע המלא אודות מצבך, אך בדרך כלל מומים רחמיים קשורים בסיכון יתר ללידות מוקדמות, ילודים במצג עכוז וסיבוכים אפשריים נוספים. הדבר דורש ממך להיות המעקב צמוד יותר בזמן הריון. בהצלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה