לידה ווגיניסמוס

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

04/10/2011 | 17:43 | מאת: ל

שלום, אני נמצאת בחודש רביעי בהריון ראשון וסובלת מווגינסמוס אני מוטרדת מאיך מתבצעות הבדיקות של צוואר הרחם בעת לידה אצל נשים הסובלות מווגיניסמוס. האם עלי לציין זאת כאשר אני מגיעה לחדר הלידה? האם אצטרך לבקש אפידורל כדי שהמיילדת תוכל לבדוק את התקדמות הלידה? אשמח לקבל מידע תודה

שלום רב, אכן, מומלץ מאוד לנשים עם וגיניזמוס להיעזר באפידורל במהלך לידה,זה בהחלט נותן פתרון מעולה. הבעיה יכולה להיות כשתצטרכי להיבדק בדיקה וגינלית, כאשר לא תהיי בלידה. אני ממליצה לך לנצל את הזמן הנותר עד הלידה לצורך הכנות נפשיות וגופניות, תיעזרי באנשי מקצוע. בהצלחה, אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה