בבקשה

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

09/06/2011 | 08:30 | מאת: א

שלום לכן ותודה על המענה.. אני בהריון תאומים ונכנסתי לשבוע 30 ומשבוע ימים אני מרגישה לחץ כאילו דקירות בתוך הנרתיק . אני חושבת שאלה לא צירים כי כבר עברתי לידות בעבר אבל מעניין אותי מזה ויש לי תור לרופא רק ביום שישי בעוד שבוע האם יש מקום לדאגה או שזה נורמלי לתאומים ותודה מראש

שלום רב, מצטערת שלקח זמן עד התשובה. במידה וזה עדיין רלוונטי, את יכולה לחוש דקירות ולחצים בכל הריון, בטח ובטח בהריון תאומים, זה נובע מגדילת הרחם עם התקדמותל ההריון.אך אין זה פוסל את האפשרות של צירים מוקדמים.כדאי לך לנוח, לשתות הרבה, כי הימים חמים ולהיבדק אצל רופא נשים ואף לבצע מוניטור. בהצלחה,אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה