גרד בבטן

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

26/04/2011 | 20:42 | מאת: אורית

שלום לך, אינני יודעת אם זה המקום אך אני בשבוע 35 והופיע לי מזה שבוע גירוד בטן בסימני המתיחה, מרחתי שמן שקדים, שמן וולדה, שמן לבנדר, אג'ל אלוורה וכל אחד מהם הקל לכמה שעות והגירוד חזר. מה את חושבת שאני צריכה לעשות? (חוץ מללכת לרופא, יש לי תור רק ביום ראשון...)

שלום רב, לעיתים העור מגרד עקב המתיחה החזקה של הבטן ואז,באמת מריחת שמנים ו/או קרמים יכולה לעזור. אך יכול להיות מצב שזוהי תגובה של הגוף , בעקבות עלייה בתפקודי כבד. את בהחלט צריכה לגשת לרופא, אולי לא בצורה דחופה, תלוי כמה הגירוד חזק ולעשות בדיקות דם. בהצלחה,אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה