שאלה נוספת - בדיקות הנערכות לתינוקות בביה"ח

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

11/04/2011 | 17:26 | מאת: הדס

אירה שלום וסליחה על ריבוי השאלות :-), האם ניתן להיות נוכחים בכל הבדיקות שעורך הצוות הרפואי לתינוקת? תודה, הדס

אהלן, את יכולה לשאול כמה שאת רוצה, אני אענה בשמחה, מקווה שתשובותי עוזרות. את יכולה לבקש להיות נוכחת בזמן שמבצעים בדיקות לתינוקך, חשוב שתצייני ותדגישי את רצונך, כי הדברים האלה הם לא רוטיניים ויכולים להתפספס וחבל.את יכולה לבקש גם להיות נוכחת בזמן רחצתו לצורך קבלת הדרכה. כמובן ,זה נכון לגבי בית חולים הילל יפה, אינני יודעת לגבי בתי חולים אחרים. אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה