ביגוד לתינוקות

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

11/04/2011 | 17:23 | מאת: הדס

אירה שלום, תודה על תשובתך מלפני כמה ימים. בעלי ואני בחרנו חבילת לידה, והמוכרת ציינה שכל הביגוד ההכרחי מסופק על ידי בית החולים, וכי אין צורך להביא עמנו בגדים לתינוקת עד ליום השחרור. רצינו לוודא כי אכן כך הדברים ולשאול מה בדיוק מספק בית החולים לתינוקות הנולדים בו ומה עלינו להביא מהבית. בתודה מראש, הדס

שלום רב, בית חולים אכן מספק את הדברים הראשוניים לתינוק הנולד בעת האישפוז. זה כולל טיטולים וחיתולי בד, מכנסיים וחולצה, עריסה, כמובן גם שמפו לרחצה. אם יש צורך, אז גם תחליפי חלב. כמובן, אם את רוצה להביא דברים משלך או להלבישו בבגדים משלך, זה גם אפשרי. בהצלחה,אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה