בדיקות חלבון עוברי עבור תאומים

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

05/04/2011 | 15:09 | מאת: ליז

בתאריך 15.3עברתי בדיקת חלבון עוברי בהריון תאומים למרות שידעתי שהתוצאות אינן מדויקות בכל זואת הריון תאומים וזה לא וידיואלי בכל אופן הרופא המליץ לי והתשובות שקיבלתי רק היוןם הן כנ"ל: AFB 0.64 MOM(<2.00 MOM ריכוז 55.00 מ"ל HCG 0.63 MOM (0.15-3.00 MOM ריכוז 28.40 מ"ל UE3 0.73 MOM )>0.15 MOM ריכוז 6.97 *הסיכון ללדת תנוק עם תסמונת דאון במועד הלידה בשילוב גיל ובדיקות היא 1:1604 *הסיכון ללידת תינוק עם תסמונת דאון לפי גיל בלבד היא 1.693 אני בהריון ראשון וכל כך מודאגת ואיני מבינה עניין מזה אז בבקשה ממכן אם ידוע לכן איזה בעיה במספרים עדכנו אותי כי בדיקת רופא ישלי רק בעוד שבוע וחצי אם הממדים לא תקינים אז טזרז את הביקור. ואודה לכן אם תענו לי בהקדם האפשרי

שלום רב, נכון הדבר,שבהריונות תאומים בדיקת חלבון עוברי לא תמיד משקפת את המציאות. הסיכון המשוכלל של הבדיקה, תקין. כמובן, שאת צריכה להראות את תוצאות הבדיקה לרופא נשים מטפל שלך. בהצלחה,אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה