עיסוי פרינאום

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

29/03/2011 | 14:34 | מאת: ללי

הי, אני בשבוע 36+4 אנחנו עושים עיסוי פרינאום כשבוע. אתמול התחילו לי טחורים חיצוניים כואבים מאוד, האם להפסיק את העיסוי? כאשר בעלי מבצע מתיחה של הפרינאום כלפי מטה יש לחץ על פי הטבעת. בגלל זה יצאו הטחורים? לשנות משהו בצורת העיסוי? במקום U למתוח לצדדים?

שלום רב, באופן עקרוני, טחורים לא קשורים לעיסוי פרינאום. אתם יכולים להמשיך, אך כמובן לא כשזה מכאיב. אין שום סיבה לבצע עיסוי פרינאום ולסבול. תנסו לשנות קצת את כיוון המתיחה ותראי איך את מרגישה.בטחורים את יכולה לטפל במשחות מתאימות. בהצלחה,אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה