רטיבות בנרתיק

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

28/03/2011 | 10:19 | מאת: מודאגת מאוד

שלום לעונות אני שבוע 19+5 ויש לי כל הזמן רטיבות בנרתיק עשיתי משטח לצוואר וגילו שיש לי gps כמובן שאני יטפל בזה במהלך הלידה בעז"ה אז רציתי לישאול האם זה נורמלי שאני כל הזמן מרגישה שם רטיבות זה כבר ממש מתסכל אותי זה ק

שלום רב, אם ברטיבות את מתכוונת להפרשה, אז זה קורה לפעמים, את צריכה להיבדק ע"י רופא נשים, יכול להיות ומדובר בהפרשה פטרייתית-ניתן לטפל בזה . כמו כן, הרופא יוכל לשלול ירידת מים, למרות שזה די נדיר בשבועות אלה או שיכול להיות ומדובר בבריחת שתן. וכמובן חשוב שתקבלי טיפול אנטיביוטי בלידה על מנת למנוע הדבקת הילוד ב- GBS בהצלחה,אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה