שבוע 39

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

27/03/2011 | 08:31 | מאת: רוצה שיגמר כבר.

כבר משבוע שעבר הרופא אמר שיש לי פתיחה ש 3כמעט ומחיקה של 80% ושאני יכולה ללדת כל יום ממש היה רציני ניראה! זה הריון עם צירים מוקדמים בנוסף! שני ההריונות של ילדתי בשבוע 38 כבר מיואשת יש לי צירים בנוסף מיום רביעי לפעמים מעצבנים אפילו אבל מין הסתם לא מובילים ללידה כי שום דבר לא קורה מה ניתן לעשות ממש מיואשת כל יום אני בטוחה שזה מתחיל ושום דבר לא קורה

שלום רב, בעיקר להיעזר בהרבה סבלנות, בסוף זה יקרה. את יכולה לנסות לעשות גירוי פטמות, זה יכול לגרום לצירים , בתקווה שצירים אלה יתחילו את תהליך הלידה, תקיימו יחסי מין, יש נשים שבעקבות כך מפתחים צירים. בהצלחה, אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה