צירים ופתיחה

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

06/03/2011 | 11:35 | מאת: נועה

שלום, תודה על המענה המהיר על השאלה הקודמת אני כבר בשבוע 37+4 היה לי משבוע 35 פתיחה של 2.5 ומחיקה 80% נאמר לי שאני יכולה לסחוב ככה עד שבוע 40, אך יש לי שאלה אם יש לי כל הזמן צירים מאוד חזקים עם דחיפות למטה אך הם לא סדירים זה לא מפתח שום דבר כי מאז שבועיים לא בדקו אותי?, עד איזה מצב זה נורמלי אם אפשר להגדיר משהו, אני פשוט כבר סובלת ולא נהנת כלל כאב לי למטה וכל ציר כאב פי שתיים אודה לך עם יש איזה מענה כלשהו תודה שבוע טוב

שלום רב, אני שמחה מאוד אם יכולתי לעזור. תראי, בעיקרון, הצירים שאת מרגישה בהחלט יכולים לקדם עוד קצת את הפתיחה, אבל עד גבול מסויים, כי אלה לא צירי לידה, אחרת היית כבר יולדת. היתרון הגדון מבחינתך, שכאשא יתחילו צירי לידה, הלידה יכולה להתקדם מהר ויפה, כי יש לך כבר פתיחה ומחיקה התחלתיים טובים. אני מבינה את האי נוחות שלך, אבל אי אפשר לזרז לידה מסיבה זו. תשתדלי לנוח, תעשי מקלחות ארוכות או יותר טוב אמבטיות נעימות, זה יקל קצת על כאבי צירים ושיהיה לך בהצלחה. אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה