אופני כושר

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

05/03/2011 | 19:41 | מאת: נופר

שלום רב, בארבעת החודשים האחרונים נהגתי לרכוב על אופני כושר למשך שעה כ-4 פעמים בשבוע. כעת החלטתי לנסות להרות (יש לי שלושה ילדים, הקטן בן שנה)במסגרת פעילות זו הדופק שלי נע בין 150 ל190 (בהנחה שמד הדופק תקין, אני לא יודעת לכמה הוא אמור להגיע)כרגע כבר שבוע הפסקתי, האם אוכל להמשיך לרכוב על האופניים לפחות עד שאדע בוודאות שאני בהריון או שאצטרך להפסיק?

שלום רב, באופן עיקרוני ,אין בעיה לעשות כושר גם בהריון, ובטח שלא לפני. אבל לפני כן, כדאי לך להתיעץ עם רופא הנשים שלך בהצלחה,אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה