לחצים

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

03/03/2011 | 10:41 | מאת: מישהי

מרגישה מידי פעם לחץ חזר בבטן ודקירות קלות בבטן התחתונה וזה עובר אחרי כמה שניות ככה ביחד עם זה כאבי גב תחתון מידי פעם וכבר כמה זמן שאני קמה בבוקר ויש לי כאב בטן חזק אבל שאני הולכת לשירותים הכאב עובר. יש לי פתיחה קלה של 1וחצי ומחיקה 50% שנמדד לפני שבועיים!! ואני שבוע 35+3(לידה 3) יש לציין שהיתי בשמירה בגלל צירים וקיצור נכון לעכשיו חזרתי לשגרה ואני מנקה ומרימה חופשי.. האם התלונות הנ"ל תקינות??

שלום רב, התלונות שאת מתארת, הן אופייניות לתלונות של הרבה נשים הרות בשלבים מתקדמים של ההריון. אם את רוצה לוודא שהכל תקין, כדאי לך לגשת לבדיקת רופא הנשים המטפל שלך. בהצלחה,אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה