מה הכוונה?

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

25/02/2011 | 21:24 | מאת: יולדת

יש נשים שאומרות "לקחנו בלידה שלנו כמה פעמים אפידורל ולא רק פעם אחת כי פעם אחת לא עזר". מה הכוונה? הרי הזריקה היא חד פעמית, אז למה הן מתכוונות?? לא ממש ברור לי.. מה, אפשר לעשות אפידורל מספר פעמים בלידה??

שלום רב, האמת היא שהיה כדאי לברר עם אותן היולדות למה הן התכוונו. אפידורל עושים לרוב רק פעם אחד, רק במקרים נדירים יש צורך בביצוע חוזר של הזריקה. לאחר מכן מקבלים את החומר בצורה מתמשכת דרך מכשיר שמזרים את התרופה. ניתן לתת תוספות עצמיות של החומר אחד לחצי שעה ע"י לחיצה על הכפתור באותו המכשיר, יכול להיות שלזה הייתה הכוונה. בהצלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה