אשפוז?

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

17/02/2011 | 16:38 | מאת: שלומית

אמרו לנו בקורס הכנה ללידה שאם יש פתיחה של 3 אז ישר מאשפזים אותי, לא ישחררו אותי הביתה בפתיחה של 3, ואם הבנתי נכון את אומרת שזה לא כך. את אומרת שכן ישחררו אותי הביתה. את אומרת שרק אם יש עוד תופעה אחרת ביחד עם הפתיחה (כגון ירידת מים או צירים או דימום)רק אז מאשפזים אותי?? הבנתי נכון??

מה שאני אומרת, זה, שהפתיחה לבד אינה מדד לתהליך לידה פעיל. ויכול להיות מצב שבהיעדר סימנים נוספים, פרט לפתיחה יכולים לשחרר אותך הביתה, כמו גם לאשפז להשגחה או להציע לך זירוז במידה ויש צורך. במקרה כזה ההחלטה תלויה בנוהלי המחלקה, התרשמות הרופא והתחשבות ברצונותיך. בהצלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה