לאן לגשת?

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

17/02/2011 | 10:14 | מאת: אני

2 שאלות: שאלה 1: נגיד יש לי צירים או ירידת מים או משהו אחר, לאן אני צריכה לפנות בדיוק? האם ללכת ישר לחדר לידה? או למיון יולדות? או למחלקת יולדות? או לחדר אחיות אם יש דבר כזה בכלל? לא ברור לי לאן בדיוק לפנות. לאן מבין ארבעת החדרים הללו אני אמורה לפנות באותו רגע? ושאלה 2: האם צריך לעבור קודם דרך הפקידה לפתוח תיק או שמכניסים אותי ככה באופן דחוף? איך אני אמורה לעמוד מול הפקידה לפתוח תיק ולוציא תעודת זהות ולהביא לה פרטים מזהים, אם עוד שניה אני הולכת להתעלף מכאבים ויורדים לי המים ואני חייבת שיכניסו אותי לשכב כבר??

שלום רב, אם יש לך דימום, צירים, ירידת מים או כל מצב אחר שבגללו את מגיעה לבית חולים, את צריכה לגשת למיון יולדות.צריך לפתוח קודם גליון אצל הפקידה,אך כמובן אם את מגיעה בכזה מצב שאת לא יכולה לעמוד או כואב לך או כל דבר אחר, את יכולה להכנס לבדיקה ולבקש מהמלווה שלך לפתוח גליון .אם באת לבד, האחיות יזרו לך בפתיחת התיק הרפאוי. בהצלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה