בקשר לפתיחה

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

17/02/2011 | 10:08 | מאת: שלומית

שוב שלום. אם אני באה לבית חולים עם פתיחה של 3, ואין לי שום תופעות אחרות: לא דימום, לא ירידת מים, לא כאבים, ולא צירים ולא כלום. רק פתיחה של 3. אז ישר מאשפזים אותי?? או שבגלל שאין לי תופעות אחרות והלידה לא פעילה אז ישחררו אותי הביתה?? תודה.

שלום רב, אם את תבואי לבית חולים ואין לך לא צירים ולא ירידת מים וניטור עוברי ואולטרא-סאונד יהיו תקינים, בהחלט יכולים לשחרר אותך הביתה או לפי נוהלי המקום, יכולים לאשפז אותך להשגחה לראות האם את נכנסת ללידה ואם לא,אז ישחררו הביתה. בהצלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה