זמן ציר

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

13/02/2011 | 10:25 | מאת: סיון

שלום, קראתי אתמול באיזשהו מקום, שציר אמיתי נמשך 45 שניות. צריך להרגיש כל 5 דקות ציר שנמשך 45 שניות. האם זה חייב להיות 45 שניות? אם יש לי ציר שנמשך 10 שניות באופן סדיר, זה לא נחשב? במצב כזה אני לא צריכה להגיע לבית חולים?

שלום רב, לא חייב שציר ימשך 45 שניות, יכול להיות שתרגישי צירים קצרים יותר. אין לדעת האם צירים אלו הם צירים של לידה או לא. אם את מרגישה כאבים או רק רוצה להיות בטוחה ורגועה, את יכולה לבוא ולהבדק, מקסימום תחזרי הביתה בהצלחה,אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה