שאלה

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

08/02/2011 | 21:12 | מאת: יעל

שמעתי על איזו בחורה סטודנטית במכללה בדרום הארץ, שהיא באמצע חודש 9, היא ישבה בשיעור, הכל היה כרגיל, לא הרגישה כאבים, הכל היה בסדר, עד שרגע אחד היא הרגישה שהיא חייבת להתפנות, היא אמרה למרצה שהיא חייבת להתפנות וממש לוחץ לה, אז היא הלכה לשירותים והופ ילדה שם את התינוק.. לא היה לה שום סימן שהיא צריכה ללכת לבית חולים, היא הרגישה טוב בכיתה, רק היה רגע אחד שהיא היתה חייבת להתפנות ולחץ לה בשתן, והופ היא ילדה אחרי כמה דקות. אז השאלה שלי- הנה אז יש מצבים לפעמים שאני יכולה לשבת בבית, רגועה, לא כואב לי כלום, הכל בסדר, ופתאום להרגיש שאני חייבת להתפנות ופתאום ללדת במפתיע.. אז כן יכולה להיות סיטואציה מהסוג הזה???

שלום רב, תשובתי עדיין נשארת זהה למה שעניתי לך קודם. לא יודעת מה הרגישה הבחורה ומה לא.אם קיימים מקרים של נשים שאינם חשים צירים, אלו הם מקרים בודדים ביותר ובטוח שהרגישה לחצים או מיחושים אחרים. בהצלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה