מבשר לידה

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

07/02/2011 | 17:30 | מאת: יעל

השאלה שלי היא פשוטה: האם יכול להיות מצב כזה שאני בבית שלי, הכל כרגיל, יושבת בבית, בלי כאבים, בלי צירים, חודש 9, לא מרגישה ירידת מים, לא מרגישה משהו חריג, הכל נראה תקין, ואז פתאום אני יולדת? זאת אומרת האם אני חייבת להרגיש משהו שמבשר לי על הלידה הקרובה? כל אישה חייבת להרגיש משהו שמבשר לידה קרובה??

התשובה שלי היא פשוטה - לא, מצב כזה לא יכול לקרות. אי אפשר ללדת בלי להרגיש מירים בעוצמה זו או אחרת. בהצלחה

08/02/2011 | 08:59 | מאת: יעל

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה