מישהו בבית

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

06/02/2011 | 08:29 | מאת: מלי

האם חשוב שיהיה איתי מישהו בבית ברגע שמתחילים לי צירים (כרגע אני נמצאת בשבוע 37+2). השאלה שלי עד כמה זה הכרחי שיהיה איתי מישהו בבית? להסתדר לבד אי אפשר? (להזמין מונית בכוחות עצמי? לקום מהמיטה בכוחות עצמי להתקשר לקרוב משפחה שיקח אותי לבית חולים?) בקיצור, עד כמה זה הכרחי אם בכלל זה הכרחי שיהיה איתי מישהו בבית בזמן הצירים?

שלום רב, הצירים לרוב מתחילים ומתחזקים בהדרגה, שזה לרוב מאפשר לך זמן להתארגן.גם אם יש לך צירים את עדיין תהיה מסוגלת לזוז, לקום ולחייג בטלפון. כמו כן, אין לדעת מתי הלידה שלך תתחיל, זה יכול להיות היום, מחר או בעוד חודש. רצוי, שיהיה מישהו, שתוכלי להזעיק להתלוות אליך (אם את צריכה) בעת הצורך. בהצלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה