התייעצות

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

01/02/2011 | 18:06 | מאת: אילנה

שמי אילנה, בת 36.5 אני בשבוע 28. זוהי לידה ראשונה שלי ואני מתלבטת האם ללדת דרך שרפ, ושיהיה רופא פרטי, או לסמוך על המיילדת... לפי בדיקות סקירת מערכות העובר שלי קצת גדול מהרגיל.. אני מחולון ושמעתי שיש רופא פרטי בהדסה הר הצופים שהמליצה לי עליו חברה. אני חוששת מכך שהמרחק גדול עד להדסה ושזה לא יהיה מסוכן לעובר עד שאגיע להדסה.(עד שהמונית תביא אותי) שמעתי מצד שני גם דברים טובים על וולפסון אך שם אין אפשרות למיילדת פרטית. (אני רוצה להיות בטוחה שיתיחסו אלי, ולא יקרה מצב שיהיה מילדת על מס' יולדות...)אנא עצתך. תודה

שלום רב, כמו שאת בטח מבינה, אני לא יכולה להמליץ לך ביזה מקום ללדת ועם מי, כי כשהכל מתנהל תקין, אז כולם מרוצים ואם לא אז.... דעתי האישית, אם כבר את הולכת על רפואה פרטית, תבחרי לך מיילדת פרטית, כי אם את מחליטה להתלוות ברופא, בכל זאת, כל הפעולות מבצעת המיילדת, היא זו שנותנת לך את הטיפול השותף במהלך תהליך הלידה, כמו כן, למיילדת יש יותר נסיון בקבלת לידות רגילות. כמובן, אם תצטרכי לידה מכשירנית או ניתוח קיסרי, תיאלצי להסתפק בצוות הרפואי של אותו המקום. בהצלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה