עד כמה כואב?

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

01/02/2011 | 12:16 | מאת: שואלת

עד כמה כואבת הזריקה האפידורלית שמזריקים בגב?? (כי אני עדינה ורזה ומפחדת מאוד מהזריקה הזאת, אבל אני בטוח רוצה לעשות אותה כי אני מפחדת עוד יותר מכאבי הצירים האיומים). מ1 עד 100 עד כמה הזריקה הזו כואבת??

שלום רב, לצערי אינני יכולה לדרג את הכאב, כי זה מאוד אינדיבידואלי ומאוד סובייקטיבי. מנסיון אישי ,אני יכולה להגיד לך, שזה בכלל לא נורא, את מקבלת לפני ביצוע אפידורל הרדמה מקומית באזור, שזאת זריקה קטנה שיכולה לשרוף מעט ולאחר מכן את לא אמורה להרגיש כאב, אלא רק מגע. חוץ מזה, אם תראי את התמונה הגדולה - כמה דקות של אי נעימות, את יכולה להנות מכמה שעות של היעדר כאבים. בהצלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה