עם או בלי הפניה?

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

30/01/2011 | 19:54 | מאת: נלי

אם אני במצוקה ואני צריכה ללכת דחוף למיון בעקבות תסמיני הריון למינהם, האם אני חייבת לעבור קודם בקופת חולים להביא מהרופא שלי הפנייה למיון, או שאפשר להגיע ככה בלי הפנייה כי זה דחוף? שלא יגידו לי אחרי זה לשלם 500 שקל כי באתי למיון בלי הפנייה, אני בהריון חודש תשיעי, שיתחשבו קצת, למי יש כוח לעבור בקופת חולים להביא הפניה? ואם זה יוצא ביום שבת וקופות חולים לא עובדות בשבת, מה אז?

שלום רב, את יכולה להגיע למיון יולדות גם ללא הפניה, במיוחד אם מדובר בלילה או בשבת.אם את הכללית למשל, אפשר לקבל הפניה טלפונית. בכל מקרה,אם את מגיעה למיון עקב דימום, צירים , ירידת מים, הפחתה בתנועות, את תקבלי אחר כך טופס 17 מקופ"ח. אם את רוצה לקבל פרטים מדוייקים יותר, כדאי לך לפנות למוקד טלפוני של קופ"ח. בהצלחה,אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה