צירים סדירים

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

30/01/2011 | 08:05 | מאת: רוית

כמה זמן מבדיל בין זמן תחילת הרגשת הצירים הסדירים הראשונים לבין זמן ההגעה לבית חולים? זאת אומרת: מאותו רגע שמתחילים לי צירים באופן סדיר וקבוע, כמה זמן מאותו הרגע הזה אני אמורה כבר להגיע לבית חולים?

שלום רב, אין פרק זמן מסויים, המוגדר כזמן הנכון להגיע לבי"ח. אנחנו נוהגים להדריך את הנשים, שכאשר הן מתחילות להרגיש צירים סדירים כל 4-5 דקות, למשך חצי שעה לפחות, צריך להגיע לבי"ח. הדחיפות תלויה בתחושות שלך, בעוצמת הצירים. מקסימום, אם עדיין לא תהיה בלידה, תוכלי לחזור הביתה. כמובן, במקרה של דימום או ירידת מים או הפחתה בתנועות עובר יש להגיע מיד, גם אם אין צירים. בצהלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה