הפלות חוזרות

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

07/04/2009 | 09:35 | מאת: אולגה

שלום במסגרת בירור הפלות חוזרות ביצעתי בדיקה של a.b2 glycoprotein והתוצאות היו IgG 53 וה-IgM 12.3 - שנהים גבוהים. האם יש לי סיבה לדאוג? האם אני צריכה יעוץ המטולוג או שהרופא נשים שלי יכול להתמודד עם זה? תודה רבה

שלום אולגה, הנוגדנים הנ"ל, נמצאו קשורים להפלות חוזרות, תופעה הנקראת :אנטי-פוספוליפיד סינדרום, אך עדיין אין הוכחה מחקרית לקשר ישיר ומבוסס בין השניים.אי לכך , בשלב זה לא מטפלים בזה. אך בכל זאת אמליץ לך להתיעץ עם רופא נשים.אין צורך לפנות להמטולוג בשל סיבה זו. בהצלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה