פתיחה ללא צירים מה עושים?

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

13/01/2011 | 23:10 | מאת: עדן

שלום אני בהריון שבוע 39 + 5 ימיים הגעתי לחדר לידה עם צירים פתיחה של 2.70 ס"מ 70 אחוז מחיקה אבל צבר הרחם עבה והראש במינוס 3 חיברו לי זירוז וזה לא עשה כלום לבסוף שוחררתי הבייתה זאתלידה רביעית שלי מה אני יכולה לעשות כדי שצבר הרחםלא יהיה עבה הפקק הריירי ירד יש לי עכשיו הפרשות חומות בבקשהאני כבר מיואשת מבחינה נפשית אני רוצה ללדת ניראה לי שאני משתגעת אני כבר לא יכולה להמשיך עוד בבקשה עיזרו לי

שלום רב, אני מבינה את הקושי שלך, אבל לעיתים צריך לתת לגוף את הזמן לעשות את העבודה שלו לבד.מה שיכניס אותך ללידה זה צירים. אפשר לנסות לעשות גירוי פטמות או לקיים יחסי מין על מנת לעודד את הצירים, כמובן שזאת לא הצלחה בטוחה. מעבר לכך תנסי להיעזר בעוד טיפונת סבלנות, ההריון לא ימשך לנצח. בהצלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה