חייבת עצה

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

06/01/2011 | 18:38 | מאת: אנונימי

שלום רב אני נמצאת בהריון בסיכון לפי מה שנאמר לי סובלת מצירים משבוע 19 מטופלת באוטרוגסטן 200 משבוע 22 בשבוע 26 עליתי למיון בגלל כאבים שהתחזקו ונתנו לי צלצטון במוניטור נראו צירים כל 3 דקות ונתנו לי זולים צוואר דנאמי מקוצר ל2.2 3. וצוואר מחוק 50 לא ממש כך ונירגע יום אחרי צוואר מקוצר 3.7 ושחררו אותי לבית יש לציין שאני שותה הרבה! נכון לרגע זה אני סובלת מאתמול בערב מכאבי גב תחתון ובטן כמו מחזור אבל ברמה שאני יכולה לסבול כרגע שלא עוברים גם אחרי מנוחה ושתייה מרובה העם אני צריכה לעלות שוב למיון או לחכות בבית אני נמצאת כרגע בשבוע 27 +3

שלום רב, מבחינתי התשובה הינה חד-משמעית.את צריכה לגשת למיון לביצוע מוניטור ובדיקה, כי לעיתים גם כאבי גב יכולים להיות ביטוי לצירים, במיוחד אם כבר היו לך צירים מוקדמים. תמיד עדיף ללכת להיבדק ומקסימום לחזור הביתה, מאשר לפספס ולהצטער. בהצלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה