יש סיכוי שיסרבו לי?

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

06/01/2011 | 02:22 | מאת: לוין

יש סיכוי כלשהו שאם אני נמצאת בשלב פתיחה של 8, ואני רוצה לקחת אפידורל בשלב הזה, יש סיכוי שהמרדים יסרב לי?? מאיזה שלב פתיחה יסרבו לי ולמה בעצם?

תראי, באופן עקרוני, ניתן לבצע אפידורל בכל שלב של הלידה הפעילה. יכולים לסרב לבצע אם את לא תשתפי פעולה, כי זה מרכיב מרכזי בהצלחת הזריקה, או אם תהיה תחושה שאת תלדי תוך רבע שעה או חצי שעה, למשל, מכיוון והפעולה עצמה לוקחת כרבע שעה וגם להשגת השפעה טובה צריך לעבור כרבע שעה, אז בעצם למה צריך לבצע אם לא תוכלי להפיק מאפידורל שום תועלת. אך, כל מקרה לגופו של עניין, מאוד קשה לצפות מראש את כל התרחישים. בהצלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה