בעד או נגד?

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

27/12/2010 | 15:36 | מאת: חלי

נניח שאתן לא הייתן מיילדות, נניח שהייתן יולדות רגילות, האם הייתן מוכנות לקחת אפידורל או לא? אל תכתבו לי "ההחלטה שלך". זו לא התשובה שאני מצפה לה. אני רוצה לדעת אם אתן הייתן לוקחות??

שלום רב, אני אגיד לך בכל זאת,זאת באמת החלטה שלך בלבד. אך,אם זה יעזור לך באיזשהי דרך, אני יכולה לספר לך,שבלידה ראשונה שלי עוד לא הייתי מיילדת ועשיתי אפידורל ובלידה השנייה שלי בשהייתי כבר מיילדת גם כן עשיתי אפידורל. בהצלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה