כאבי צירים

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

27/12/2010 | 15:33 | מאת: הריונית

שלום. רציתי לדעת מה זה כאבי צירים. למה אפשר לדמות אותם? לכאבי מחזור? לסתם כאבי בטן? לכאבי בטן שנובע מקלקול קיבה? אני פשוט רוצה להבין מה זה כאבים של צירים. יש משהו בחיי היומיום שלנו שניתן להגיד שהוא די דומה לכאבי צירים? שאני אוכל להבין..

שלום רב, תראי, כל אישה חווה ציר בצורה שונה, לרוב זה כאב שמתחיל מהגב ובא לכיוון הבטן.בתחילת התהליך זה דומה לכאבי מחזור חזקים, עם התקדמות הלידה מתחזקים גם הכאבים.קשה מאוד לדמות את הכאב למשהו שאנו מרגישים ביום-יום בהצלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה