אפידורל

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

23/12/2010 | 20:17 | מאת: שיר

שלום, בלידה הראשונה הזריקו לי המרדימים 3 פעמים אפידורל מאחר והזריקה לא השפיעה עלי. הרופאה אמרה לי כי אכן יש מעט נשים שהאפידורל לא משפיע עליהן. לאחר 3 הזרקות הרופאים לא הסכימו לנסות פעם נוספת מחשש לפגיעה בעמוד השדרה. הלידה ארכה למעלה מ - 30 שעות והסתיימה בואקום. מאז הלידה יש בי חשש מלידה נוספת לאור כאבי הצירים העזים שחוויתי לאורך כל הלידה. האם לאור חוסר תגובת הגוף שלי לאפידורל בלידה הקודמת ניתן לומר בוודאות שגם בלידה הבאה האפידורל לא ישפיע?

שלום רב, לעיתים חוסר יכולת לבצע את הזריקה או חוסר ההשפעה,קשורים לאיזשהי בעיה מבנית בגב, אך ברוב המקרים אין שום קשר בין שתי זריקות אפידורל בלידות שונות, כי זה תלוי מאוד גם מי המרדים המבצע ויש סיכוי נהדר שתוכלי להנות הפעם מחוויה מתקנת ומהלידה ללא כאבים. בהצלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה