מכשיר שלוחצים עליו

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

22/12/2010 | 18:48 | מאת: כלנית

רציתי לדעת מה זה המכשיר הזה שמחברים אותך אליו בזמן הלידה, זה מין מכשיר קטן כזה שקשור לאפידורל, ככה הבנתי. בכל רגע שיש כאבים אז לוחצים עליו. מה הכוונה?

שלום רב, כאשר מבצעים הרדמה אפידורלית, מחדירים צינורית דקיקה שמחוברת לשקית עם חומר משכך כאבים.החומר מוזרק באופן קבוע ע"י מכשיר המיועד לכך, בעל אפשרות למתן תוספת עצמונית ע"י היולדת, במידה ויש לה כאבים.ניתן ללחוץ על הכפתור ולקבל את התוספת אחת לחצי שעה. בהצלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה