הרדמה אפידורלית

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

16/12/2010 | 08:58 | מאת: גליה

השאלה שלי אם כל אישה (אבל כל אישה) שלוקחת אפידורל היא תלד בזמן שיש לה אירוי נוזלים על היד?

שלום רב, התשובה היא - כן גורף,אי אפשר לבצע הרדמה אפידורלית, בלי שהאישה תקבל נוזים לפני ביצוע הפעולה, על מנת למנוע ירידה דראסטית בלחץ דם האימהי לאחר הפעולה. בהצלחה

16/12/2010 | 14:17 | מאת: גליה

יהיה לי קשה ללחוץ בלידה כשיש לי מחט בכף היד. הבעיה אצלי שאין לי ורידים בולטים ולכן תמיד עושים לי אירוי בכף היד עצמה.. תמיד דוקרים אותי בכף היד. וזה כואב. ועכשיו כשאני חושבת על זה, איך אני אתמודד עם אירוי על כף היד ועוד ללחוץ לדחוף את התינוק החוצה? אני מוטרדת מזה ולא יודעת מה לעשות. אני לא יכולה גם לקחת אפידורל וגם להיות חופשייה בלי אירוי תקוע לי בכף היד? איך אני אתמודד עם זה??

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה