בקשר לחוקן

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

16/12/2010 | 08:55 | מאת: מורן

כדי להביא לאישה לעשות חוקן לפני הלידה צריך לדעת מתי מגיע הזמן שלה ללדת. אבל איך יודעים מתי הזמן שלה ללדת, הרי אצל כל אישה זה שונה. אז איך יודעים מתי לעשות לה חוקן? יכולים לעשות לה חוקן עכשיו והיא בכלל תלד בעוד יומיים..

שלום רב, יש מדדים מסוימים ,בהם אנחנו נעזרים כדי לדעת האם האישה נכנסת ללידה או לא, כגון, צירים סדירים וכואבים כל 4-5 דקות, פתיחה צווארית של 3 ס"מ ומעלה, ירידת מים ועוד הרבה דברים אחרים. אך כמובן יכול להיות מצב שעושים חוקן, והאישה יולדת כעבור יום, יומיים,ובמקרה כזה לא קורה כלום,כי אין שום חוק שקובע כמה שעות לפני לידה עושים חוקן, מה גם, יש נשים שלא עושות חוקן בכלל. בהצלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה