שאלה

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

15/12/2010 | 20:01 | מאת: :]

ב"ה שלום,אני יודעת שהשאלה לא קשורה לנושאי הפורום, אבל רציתי לשאול אנשים שיודעים ומכירים את המצב ולא היה לי את מי. שאלתי היא: מה ההבדל בין אחות מיילדת לבין רופא מיילד? תודה

שלום רב, אחות מיילדת מטפלת באופן שותף באישה,מקבלת לידות, הכשרתה היא שונה מהכשרת רופא.רופא מיילדת אחראי על האחיות המיילדות, מבצע ניתוחים,לידות מכשירניות, מקבל החלטות לגבי ניהול לידה ועוד הרבה דברים אחרים. באופן עקרוני, מיילדת ורופא עובדים כצוות .

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה