אנא עזרתכם!שאלה קצת מביכה:)

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

11/12/2010 | 22:48 | מאת: אירית

שלום אני בשבוע 15 להריון!וכבר כמה שבועות האיבר מין שלי נפוח!בעיקר שפתיים פנימיות במיוחד באיזור העליון של השפתיים!לא מגרד לי ולא כואב!אני כל כך מודאגת כי זה כל כך לא יפה!ואם זה ישאר ככה לתמיד??????????!!!!!!!!!!!!!!

שלום רב, לעיתים קורה שיש בצקת בשפתיים, אם כי זה מתרחש לרוב בשבוע מתקדם יותר.יכול להיות שהבצקת,מקורה מוריד מורחב באזור, במקרים האלה זה עובר אחרי הלידה. אך בכל זאת,אני ממליצה לך לגשת לרופא הנשים שלך, לשלילת בעיות אחרות. בהצלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה