מחזור ראשון לאחר לידה

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

28/09/2010 | 21:48 | מאת: לילך

ילדתי לפני חודשיים וחצי תאומים בקיסרי. אתמול קיבלתי פעם ראשונה והמחזור חזק יותר ממה שהיה אי פעם. דימום שמחייב אותי להחליף פד/טמפון לפחות פעם בשעה. האם זה סביר? אולי כדאי לציין שגם באשפוז לאחר הלידה דיממתי הרבה מאוד וקיבלתי 2 מנות דם. אך מאז נבדקתי והכל היה בסדר גמור (גם רמות ההמוגלובין וגם בדיקת רופא).

שלום רב, קשה להעריך את כמות הדימום בצורה וירטואלית ,אם את חושבת שמדובר בדימום מוגבר יותר ממה שאת רגילה, כדאי לגשת לבדיקת רופא נשים. בהצלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה