מים מקוניאליים בלידה

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

19/08/2010 | 08:07 | מאת: אחת

שלום, הגעתי לחדר לידה, עם פתיחה של 5, ראו בבדיקת רופא מים מקוניאליים. המים לא פקעו, חיכיתי עד פתיחה מלאה, ועז ילדתי, ללא אפידורל, בלידה טבעית לחלוטין. ידוע לי, כי לאחר הלידה, עבר התינוק מס' בדיקות נוספות על הבדיקות השגרתיות, בגלל שהיו מים מקוניאליים. הבדיקות כולן היו תקינות. מעניין אותי: איזה בדיקות עושים במקרה של מים מקוניאליים כנ"ל?

שלום רב, על מנת שתוכלי את המידע המקיף ביותר, אני ממליצה לך לפנות עם שאלה זו לפורום של רופאי ילדים. בהצלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה