עיסוי חיץ הפרינאום

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

20/07/2010 | 13:10 | מאת: רינה

שלום אני השבוע 36 ורציתי להתחיל לבצע עיסוי - בשמן שקדים עם שמן נבט חיטה( של חברת ולדה) , סבלתי בעבר- לפני ההריון מפטריה אבל עכשיו אין לי כלום- כדאי לעשות את העיסוי? הבנתי שהפטריה יכולה לחזור בעקבות העיסוי?

שלום רב, זה נכון ששימוש בשמן עלול לגרום להופעת פטריה,אך לא חייב. אם חשוב לך לעשות עיסוי פרינאום, את יכולה להתחיל, כמובן להקפיד על הגיינה ולראות איך הגוף שלך מגיב.אם ובמידה תופיע פטריה, תצטרכי לטפל בה, רצוי עוד לפני הלידה, כי פטריה גורמת לרקמה באזור הפרינאום להיות פריכה יותר וכך יש יותר סיכוי לקרעים. בהצלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה