עיסוי פרינאום

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

19/04/2010 | 23:14 | מאת: אוסנת

אפשר לקבל הדרכה מפורטת ומובנת לעיסוי הפרינאום בצורה הקלה והיעילה ביותר?

שלום רב, מומלץ להתחיל בעיסוי פרינאום סביב שבוע 35.יש להצטייד בשמן שקדים. העיסוי יכול להיתבצע ע"י בן זוג או ע"י האישה עצמה, רק שזה פחות נוח. יש לבצע את העיסוי למשך כ5-6 דקות ביום, כדאי להתחיל מכמה דקות ובהדרגה להגדיל את משך העיסוי.כמובן יש להפסיק אם וכאשר הפעולה מתחילה לגרום לכאב או אי נוחות. יש להכניס שתי אגודלים, לאזור הפרינאום, משוכים בשמן ולבצע תנוע איטית לצדדים ע"י משיכה קלה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה