צירים??

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

24/03/2010 | 19:20 | מאת: דורוש

איך אדע שאלה באמת צירים ולא צירים מדורים יש לי כבר כאבים מהבוקר שבאים מהגב לבטן אבל מהבוקר באותו התדירות התדירות לא השתנתה עכשיו התחיל יותר לכאוב לי הגב ויש לי שלשולים מהבוקר התחתון אני שבוע 38+3 אני לא רוצה לעשות סתם למיון יולדות מה עלי לעשות אשמח לההמלצות אני יודעת שיש לי פתיחה של 2 וחצי משום מה יש לי פחד שאני אלד בסוף בבית

שלום רב, לא ידוע לי האם זאת הלידה הראשונה שלך, אך אם כן, הסיכוי שתלדי בבית הוא נמוך מאוד. בעיקרון ,אם יש לך צירים סדירים כל 4-5 דקות,את אמורה לגשת למיון יולדות לצורך בדיקה, אין שום דרך לדעת האם את מתקדמת או לא רק מתיאור הצירים.את צריכה לעשות הערכה של התחושות שלך, עד כמה הכאב מתגבר ולהחליט מתי לגשת למיון, גם אם זאת תהיה פנייה מיותרת, זה יתן לך מדד מסויים למה שקורה. בהצלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה