צירים

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

16/03/2010 | 08:28 | מאת: דורוש

אני שבוע 37+1 ויש לי יומים צירים אבל מאוד חלשים אתמול בלילה הם התגברו טיפה אבל התעוררתי מהם והיתי קצת חסרת מנוחה וחזרתי לישון מאז זה אותו הדבר הצירים כל 10 דקות פחות או יותר אני יודעת שיש לי כבר מחיקה של 80% ופתיחה של 2 אני אמורה להשאר בבית עד שהצירים יתגברו??או שיהיו סימנים אחרים יש לי רופא נשים רק מחר בערב

18/03/2010 | 21:21 | מאת: אורלי בסיס

הי, אם הצירים מתגברים כדאי ללכת לבה"ח בעיקרון יש לשים לב שאכן הם סדירים ולשים לב לתנועות עובר.

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה