איך אדע שזה הפקק הרירי??

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

10/03/2010 | 21:01 | מאת: דורוש

שחרור הפקק הרירי לקראת לידה - אני שבוע 36+3 יש לי צוואר מחוק 80% ופתיחה של 2 יש לי תמיד הפרשות בצבע צהבהב נוזלי (כמו נזלת) היום היתה לי הפרשה בצבע צהוב, אבל היא היתה מאוד סמיכה. האם זה הפקק הרירי? יש לציין שיש לי צירים מאתמול, אבל לא סדירים.

פקק רירי זוהי הפרשה רירית סמיכה , לעיתים עם מעט הפרזה דמית. גם אם יצא לך פקק רירי, אין זה אומר שאת צריכה מיד ללדת. כאשר יהיו לך צירים סדירים כל 4-5 דקות או דימום פעיל או ירידת מים, את צריכה לגשת למיון מיילדותי לצורך בדיקה. בהצלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה